Christmas shopping

A few ideas for christmas shopping in Prague.
Pár nápadů na předvánoční nákupy v Praze.

Vánoční bazar v Mokré čtvrti

Since I love bazars, flea markets and secondhands, this is my favorite event in december. Besides that you find some real cool stuff for great prices (you have to negotiate them with the two famous czech actresses Ana and Tatiana), the whole money made will go for charity. You can help not just by buying the stuff, but also when you bring any items you don't need anymore, but you think that they would make someone else happy. 

Pro všechny milovníky bazarů, blešáků a sekáčů je toto událost roku! Kromě toho, že zde najdete spoust úžasných kousků za skvělé ceny (podle toho jak moc umíte smlouvat s Anou nebo Tatianou a jak moc vám záleží na charite) a ješte k tomu celý výtežek poputuje na dobrou věc! Nezapomente, že můžete pomoci i jinak, než že si uděláte radost. 13. 12. můžete donést jakékoli dáry, které se budou následující dva dny prodávat. 

14.-15.12.2013
divadlo Disk DAMU
Karlova 26, Praha 1



DESIGNSUPERMARKET

An other cool thing to do, if you love love czech fashion and design, or if you want to start loving it. You will find here almost all the wonderful designers CZ has!

Další skvělá šance nakoupit originální a jedinečné kousky. Na Designsupermarketu jsou snad všichni naši milovaní návrháři. Ale pozor! Bude težké nenakoupit dárky jenom pro sebe!

info


La Gallery Novesta

And again, more than presents for your family and friends you will find here clothes for yourself.
But isn't it important to make sure Santa brings you the right presents?
And from the 1st of december you can find there even Jakub Polanka's new collection. Yes, our wonderful Jakub Polanka who is almost impossible to buy!


Další obchod, kde sehnat spíše dárky pro sebe. Ale není důležité se ujistit, že Ježíšek přinese vše potřebné? Kromě různých českých a slovenských návrhářů bude od 1.12. možné koupit si něco od Jakuba Polanky. Ano, toho jedinečného českého návrháře, kterého je téměř nemožné kdekoli sehnat!

info



KOLBENOVA

The one and only Prague flea market which is every saturday and sunday. Even when its raining, snowing or if we were under alien attack, only here you can find almost everything for great prizes. Have fun hunting and don't forget warm clothes and glows!

Nejlepší blešák v Praze, který nevynechá jediný víkend. Kde jinde nakupovat jedinečné artefakty a ty nejpodivnější předměty i když prší nebo sněží?
Nezapomnte však teplé oblečení a svařák!

info




Any other cool ideas I should add? Please comment!

Nějaké další návrhy? Prosím komentujte!


No comments:

Post a Comment