Fashion is alive!

I know I know, Its more than a week ago the wonderful event - Fashion LIVE! took place in Bratislava. I am sorry every post is so delayed, but we are working on a new web with my friend Michal Veltrusky and we have big plans for my blog. And of course I didnt want to add any posts when it looked so bad. Its not finished yet, but at least it looks so so. Dont forget to check the new page The Model, were you can see some of the moments of my model career.


Ano ano vím, už je to více jak týden, co se odehráhla v Bratislavě jedinečna akce s názvem Fashion LIVE! Omlouvám se, že na každý nový post potřebuju více jak měsíc. Je to mimo jiné proto, že předělávám celý web a s grafikem Michalem Veltruským máme veliké plány! Bude chvili trvat než vše bude ve finální podobě, proto prosím omluvte aktuální podobu. Mimo to, nezapomente se podívat na novou stránku The Model, kde najdete mé modelkovské portfolio. Proboha to zní fakt divně. Anyway, to fotografické se objeví už brzy.

P.s. Má vůbec smysl psát česky? Nesnáším psát háčky a čárky a anglicky psát musím, aby si to mohl přečíst i Gary Berry.






I am wearing the amazing pants from Jindra Janosová's lates collection Gentlewoman, a La Perla negligee, a shirt from a scondhand and my favorite Zuzanka Kubíčková purse.


Mám na sobě úžasné kalhoty z nejnovější kolekce Gentlewoman od Jindry Jansové, negližé La Perla, košily ze sekáče a moje milované psaníčko od nejmilejší Zuzanky Kubíčkové.



Our beloved Jakub Polanka and a next show shortly after giving birth.
Náš milovaný Jakub Polanka, a další show krátce po porodu.





How did you like Jakub Polanka's collection Belleville?
Jak se vám líbila Jakubova kolekce Belleville?
Skvělý report z PFW zde.

2 comments:

  1. Uff! To bylo náročný! Nechápu, že někdo může permanentně psát dvojjazyčně.

    ReplyDelete
  2. wow ty modrý šaty jsou boží!!!

    ReplyDelete